Papir koster træ!

Som virksomhed og mennesker, har vi alle et ansvar for at passe på vores fælles jord og planet. Derfor har vi bygget SimplyPoster på et bæredygtig grundlag, hvor alt papir vi anvender er organisk og miljøvenligt.


Vi samarbejder med forskellige lokale og internationale støtteorganisationer, hvor vi sammen er med i kampen om en grønnere planet.

Et samarbejde vi især er stolte over, er den støtte vi giver til organisationen 'Plant et Træ'. Vores støtte og tætte samarbejde med denne danske velgørenhedsorganisation, betyder at vi planter nye træer i de danske skove. Vores samarbejde bygger blandt andet på, at vi med økonomisk støtte sammen genplanter nye grønne træer, som kompensation for den mængde papir vi anvender, til at producere plakater.

Når du køber en plakat på SimplyPoster, er du derfor også med i kampen om en grøn og mere bæredygtig planet, og støtter samtidig genplantning af nye træer i Danmark.

Vi gør alt hvad vi kan, for hver dag at blive endnu grønnere og mere bæredygtig, for hvis vi alle står sammen og gør en lille forskel, kan vi sammen hjælpe vores planet på rette vej!

Du kan snart læse mere om vores samarbejde med Plant et Træ
HER.